Tarieven

Tarieven

Een traject bij mijn praktijk voor psychosociale therapie wordt altijd gestart met een intake. Afhankelijk van de intake, jouw wensen en jouw situatie kan ik een advies geven voor één of meerdere sessies. We komen samen tot een passende aanpak en een afspraak over het aantal sessies.

Intake 45 minuten €45,-
Sessie 75 minuten €75,-

Voor de werkgever

Voor de werkgever zal ik een traject op maat samenstellen waarbij een passend tarief zal worden afgesproken. Een rapportage behoort tot de mogelijkheden.
De rapportage zal rekening houden met de privacy van de cliënten die ik begeleid.

Vooraf zal een apart gesprek met werkgever en cliënt worden gehouden, om doelstellingen en verwachtingen van beide partijen te bespreken.

Verzekeraar

Ik streef er naar me in de toekomst aan te sluiten bij een beroepsvereniging, waardoor kosten gedeeltelijk gedeclareerd kunnen worden bij je verzekeraar. Op dit moment is dit echter nog niet mogelijk. De kosten zijn daarop aangepast.

Heb je vragen stuur me gerust een mailtje

info@stefanievanson.nl

Wil je een intake plannen vul dan het contactformulier in bij contact.

Ik zal een afspraak met je plannen en een intakeformulier toesturen ter voorbereiding op de intake, zodat we in de intake de belangrijkste onderwerpen kunnen bespreken.
In dit formulier staan een aantal vragen die van belang zijn voor een goede begeleiding. Als je op sommige vragen nog geen antwoord hebt kun je deze open laten.

 

‘De enige reis

is de innerlijke reis’

Rainer Maria Rilke